Новини
05/07/2021

Джек-пот в півмільйона зірвано на АЗС вперше в Україні!

Двадцятирічний киянин виграв на АЗС KLO 500 000 гривень в миттєву лотерею. Це вперше таку суму виграють на українських АЗС.

Переможця звати Юліан і він працює кур’єром. Після закінчення робочої зміни, він разом з друзями заїхав заправити автомобіль і купити лотерейні квитки. Серед них виявився квиток лотереї «Карти в руки» від лотерейного оператора «М.С.Л.». Саме там виявився грошовий приз в півмільйона гривень. Виграш переможець вирішив розділити зі своїм другом Іваном. Гроші хлопці планують витратити на покупку автомобілів.

«В ту ніч ми з Ванею купили кілька лотерей і домовилися, що якщо пощастить, то розділимо приз навпіл, ‒ розповідає Юліан. ‒ Нам траплялися невеликі виграші, ми вирішили їх не забирати, а купити нові лотереї. А тут дивимося ‒ і в одній з них виявилося 500 000.

Коли я побачив, скільки виграв грошей, то не повірив, що зі мною таке може статися. Це нереально! Потім я показав квиток Вані, потім касиру, і ось тоді до мене дійшло, що пощастило! Ми виграли прямо там, на заправці KLO! По-моєму, касир був теж в шоці».
Лотереї на АЗС ‒ це світовий тренд, який активно розвивається в Україні. Наприклад, в США саме АЗС ‒ одне з найпопулярніших місць реалізації лотерей.

В мережі АЗК KLO можна купити різні види лотерейних квитків.

ПОВЕРНУТИСЯ ДО СПИСКУ НОВИН

Інші новини

Лютий мерч – такий носитимуть гравці «Динамо» і ти.
Худі та футболки «Пальне люті», які ми створили у колаборації з харківським брендом OHUENO.
Пальне Люті
Скільки люті хочеш спрямувати на ворогів сьогодні? ЗаПАЛЬНИЙ збір KLO на FPV- дрони для Сил Спеціальних операцій України.
KLO на Броварському проспекті відкритий!
Чашка запашної кави з виглядом на оповиті туманом верхівки сосен 🌲🌲🌲 Якщо тобі до вподоби така перерва у дорозі, то чекаємо тебе на тематичному KLO на броварському проспекті.
Оренда причепів на KLO
Потрібен причіп, але його покупка недоцільна, а послуги служб доставки коштують забагато? Тоді оренда причепа на АЗК KLO – найкращий варіант.
ТОП жахливих морозних речей
ТОП жахливих морозних речей, які ніколи не стануться з тими хто відвідує KLO:
top arrow
Вгору