Новини
01/07/2021

Мережа KLO перезапускає збір батарейок!

Вже 9 років ми збираємо батарейки на утилізацію. Раніше ми самостійно шукали підрядників, що переробляли відпрацьовані батарейки, але з цього року ми вирішили оновити процес збору батарейок.

Разом з громадською організацією «Батарейки, здавайтеся!» ми розробили нові контейнери двох типів для збору батарейок.

Контейнери вже встановлені на всіх наших АЗК! Вони прозорі і слугуватимуть довго, бо вироблені з пластику з якого виготовляють ілюмінатори літаків.

На кожному нашому АЗК відтепер ви можете здати в ці новенькі контейнери відпрацьовані батарейки та акумулятори будь-якого типу.

Всі зібрані батарейки наш підрядник “Екологічні інвестиції” відправляє на 100% переробку на завод Green Wee в Румунії. Переробку фінансує KLO та Panasonic Ukraine.
Здати можна не більше 50 батарейок від однієї людини.

 

Не викидайте свої відпрацьовані батарейки ‒ здавайте їх нам на утилізацію, адже лише одна батарейка забруднює 16 кв. м. ґрунту.

ПОВЕРНУТИСЯ ДО СПИСКУ НОВИН

Інші новини

Лютий мерч – такий носитимуть гравці «Динамо» і ти.
Худі та футболки «Пальне люті», які ми створили у колаборації з харківським брендом OHUENO.
Пальне Люті
Скільки люті хочеш спрямувати на ворогів сьогодні? ЗаПАЛЬНИЙ збір KLO на FPV- дрони для Сил Спеціальних операцій України.
KLO на Броварському проспекті відкритий!
Чашка запашної кави з виглядом на оповиті туманом верхівки сосен 🌲🌲🌲 Якщо тобі до вподоби така перерва у дорозі, то чекаємо тебе на тематичному KLO на броварському проспекті.
Оренда причепів на KLO
Потрібен причіп, але його покупка недоцільна, а послуги служб доставки коштують забагато? Тоді оренда причепа на АЗК KLO – найкращий варіант.
ТОП жахливих морозних речей
ТОП жахливих морозних речей, які ніколи не стануться з тими хто відвідує KLO:
top arrow
Вгору