Новини
16/08/2022

Жага та прильоти: Миколаїв без води

Вже 4 місяці Миколаїв живе без питної води. 13 квітня «Миколаївводоканал» повідомив, що помпи міста почали переводити на резервну лінію електропостачання. Проте, на жаль, це не дало бажаного результату. Ключовою причиною відсутності води у місті є підірвана труба водоводу Дніпро-Миколаїв біля села Херсонської області. Зазначимо, що село Киселівка, де вона знаходиться, розташоване у зоні активних бойових дій, між селами Посад-Покровське та знаменитою Чорнобаївкою.
Містяни вишиковуються в черзі біля джерел або ходять до річки, щоб набирати воду для технічних потреб. Бутельовану питну воду у магазинах вже давно розкупили. Місцева влада організувала підвезення води. Біля цистерн вишиковуються величезні черги. Але, з огляду на ситуацію, стояти годинами у черзі, як мінімум, небезпечно.
На жаль, розв’язати глобальні гуманітарні проблеми в умовах війни ми не в змозі, але робимо все, що нам під силу. Завдяки німецьким медичним установам, фонду Ukrainehilfe Salchendorf та нашій компанії з української сторони, ми змогли передати спеціальні таблетки для знезараження води, які зможуть очистити 140 000 літрів води й зробити навіть із води не найкращої якості, придатну для вживання в їжу. Спеціальний склад на основі хлору або йоду ефективно знищує всі хвороботворні бактерії та мікроорганізми, що знаходяться у воді.
Дуже сподіваємося, що ця допомога дозволить закрити хоч деякі потреби. Таблетки вже отримали військові та мешканці звільнених сіл. Слава Україні!
Все буде ЗСУ!
ПОВЕРНУТИСЯ ДО СПИСКУ НОВИН

Інші новини

Лютий мерч – такий носитимуть гравці «Динамо» і ти.
Худі та футболки «Пальне люті», які ми створили у колаборації з харківським брендом OHUENO.
Пальне Люті
Скільки люті хочеш спрямувати на ворогів сьогодні? ЗаПАЛЬНИЙ збір KLO на FPV- дрони для Сил Спеціальних операцій України.
KLO на Броварському проспекті відкритий!
Чашка запашної кави з виглядом на оповиті туманом верхівки сосен 🌲🌲🌲 Якщо тобі до вподоби така перерва у дорозі, то чекаємо тебе на тематичному KLO на броварському проспекті.
Оренда причепів на KLO
Потрібен причіп, але його покупка недоцільна, а послуги служб доставки коштують забагато? Тоді оренда причепа на АЗК KLO – найкращий варіант.
ТОП жахливих морозних речей
ТОП жахливих морозних речей, які ніколи не стануться з тими хто відвідує KLO:
top arrow
Вгору