Новини
28/05/2021

Київська мережа АЗК KLO приготувала подарунок для своїх гостей до Дня Києва

Всі, хто у День Києва 30.05.2021 завітає на будь-яку АЗС KLO у столиці, отримає в подарунок один із символів Києва – тістечка, що смакують як київський торт*. В кожному подарункові приховано підказку-маршрут – цікавий факт про архітектуру Києва.

Підказки-маршрути спеціально для KLO розробила Юлія Бевзенко, менеджерка Києва. Юлія відома своїми екскурсіями містом, під час яких люди закохуються в нього і після бажають дослідити Київ самостійно.

На якій будівлі шукати Фауста і Маргариту? Чому будівлю Державної служби з надзвичайних ситуацій прикрашає бюст давньогрецької богині Афіни та до чого тут вища освіта для жінок? Де шукати старий герб Київської губернії? Що означає голова кота на фасаді «замку зітхань і розорення»? Ви можете прогулятись центром міста і відшукати 20 архітектурних секретів столиці за цими підказками.

Скануйте QR-код на листівці з подарункової коробочки або переходьте за посиланням http://kyivday2021.klo.ua і досліджуйте маловідомі факти про Київ!

 

*Подарункові набори видаються 30.05.2021 до закінчення товарних запасів на АЗС

ПОВЕРНУТИСЯ ДО СПИСКУ НОВИН

Інші новини

Лютий мерч – такий носитимуть гравці «Динамо» і ти.
Худі та футболки «Пальне люті», які ми створили у колаборації з харківським брендом OHUENO.
Пальне Люті
Скільки люті хочеш спрямувати на ворогів сьогодні? ЗаПАЛЬНИЙ збір KLO на FPV- дрони для Сил Спеціальних операцій України.
KLO на Броварському проспекті відкритий!
Чашка запашної кави з виглядом на оповиті туманом верхівки сосен 🌲🌲🌲 Якщо тобі до вподоби така перерва у дорозі, то чекаємо тебе на тематичному KLO на броварському проспекті.
Оренда причепів на KLO
Потрібен причіп, але його покупка недоцільна, а послуги служб доставки коштують забагато? Тоді оренда причепа на АЗК KLO – найкращий варіант.
ТОП жахливих морозних речей
ТОП жахливих морозних речей, які ніколи не стануться з тими хто відвідує KLO:
top arrow
Вгору